UTVECKLING GENOM LIVSLÅNGT LÄRANDE

COACHNING UTBILDNING FÖRELÄSNING

Jag heter Tobias Lundmark och är utbildad licensierad mental tränare. Utbildningen gick jag på Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro under handledning av Lars Erik Uneståhl.

För mig handlar livet om att lära och att växa och bli och göra bättre. Att sträva efter att bli en bättre jag helt enkelt. Under min utbildning till mental tränare ändrades min syn på mitt lärande. Från att tidigare tänkt att jag endast lärde mig inom skolans väggar eller att jag lärde mig färdigt då jag var yngre och att mina förmågor blivit färdigutvecklade. Men jag inser ju nu att jag lär mig hela tiden, och att jag kan lära om och skapa nya beteenden och tankemönster och ändra övertygelser, som jag burit med mig sedan jag var liten kille. Den stora skillnaden före och efter är att jag nu är medveten om att jag kan lära om och träna in nya förmågor trots att jag är vuxen. Jag är fortfarande formbar! Och det är du också!

Min förhoppning är att mina kurser kan få dig att inse att du sitter på en stor potential och att du lär dig plocka fram den och att du lär dig få större kontroll på dina tankar, känslor och beteenden.

Välkommen att bli medlem och få kunskap och träning så du med hittar din inre potential att bli din bästa version av dig!

Vi lär oss och växer tillsammans!

Visa mig webbkurserna

WEBBKURSER

2019-10-23T15:55:43+02:00

Kropp & själ

Temat i den här kursen, precis som namnet beskriver, är att kroppen, tankar och känslor är integrerade med varandra och kommer att påverka varandra i båda riktningar. Kroppen, genom rörelser, kommer att påverka känslan i kroppen som i sin tur kommer att påverka vilken typ av tankar du tänker. Tankar i sin tur kommer att påverka känslor som sen kommer att påverka kroppen. Den här kursen bygger mest på träningen och att skapa nya beteendemönster. Teoridelen kommer att lyfta vikten av förmågan av avslappning, avkoppling och återhämtning. Du kommer att få lära dig varför det är viktigt att kunna slappna av och hur vi kommer att använda den förmågan i de övriga kurserna.

Prenumerera på veckans inspiration, inspirerande och tänkvärda tankar från mig till dig

Varje vecka delar jag med mig av inspiration och tankeväckande ord. Veckans Inspiration kommer att läggas ut på min hemsida men om du vill kan du prenumerera och få det i din inkorg.